| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
mondi Membru

Data inscrierii: 16/Feb/2010 Mesaje: 3 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Mar Feb 16, 2010 12:25 pm Titlul subiectului: Doresc angajare la magazin de suplimente nutritive |
|
|
Buna ziua ! Ma numesc Bercea Alexandru am 21 de ani , momentan sunt student anul 1 la calculatoare la Univ 'Ioan Slavici' din Timisoara si as dori angajare la magazin de suplimente nutritive/sala de fitness si culturism/fabrica de suplimente nutritionale in Timisoara.Am terminat 2 ani la Facultatea de Chimie 'DUNAREA DE JOS' din Galati si am experienta ca instructor de culturism precum si exp. in vanzarea suplimentelor nutritive , consultant in nutritie.Detin o buna cunoastere a antrenamentelor de culturism si consultarii in privinta folosirii suplimentelor nutritive in domeniul bodybuilding.Tel : 0767899590
Va multumesc ! O zi buna !
|
|
|
| Sus |
|
 |
AdBot
Robotelul cu reclame

Sus
|
Suplimente nutritive pentru culturisti:
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 18/Noi/2008 Mesaje: 250
|
Trimis: Sam Feb 20, 2010 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
mondi, ai fi interesat de o functie de moderator pe acest forum ? Daca te pasioneaza domeniul si ai cunostinte in domeniu ...
|
|
|
| Sus |
|
 |
mondi Membru

Data inscrierii: 16/Feb/2010 Mesaje: 3 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Sam Feb 20, 2010 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
ceau.Ti-am trimis un e-mail 8)
|
|
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: Sam Feb 20, 2010 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok, o sa-ti raspund prin email ...
|
|
|
| Sus |
|
 |
jackzorn Membru

Data inscrierii: 11/Feb/2012 Mesaje: 74 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Lun Mar 05, 2012 6:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca mai aveti nevoie de ajutor legat de administrarea forumului m-as putea oferi si eu, am cunostinte minime- medii in php si baze de date, insa in administrarea forumurilor sau altor CMS-uri am cunostinte solide, cunosc mai toate functiile de moderare, inclusiv functiile din PA (Panoul de administratie)
p.s. stiu si sa instalez, configurez cam orice fel de cms pe orice host
|
|
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: Lun Mar 05, 2012 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| jackzorn a scris: | | Daca mai aveti nevoie de ajutor legat de administrarea forumului m-as putea oferi si eu, ... cunosc mai toate functiile de moderare, inclusiv functiile din PA (Panoul de administratie) |
Regulamentul care trebuie respectat pe acest forum, probabil ca este identic sau cel putin foarte apropiat de regulamentul de pe 99% din forumurile de pe lumea asta, si totusi vad ca nu-l cunosti !
Ce cauta postul tau, intr-un topic al carui titlu este: "Doresc angajare la magazin de suplimente nutritive" ???
Ia arunca o privire, aici: http://forum.suplimente-culturism.ro/regulament-forum-t2.html
|
|
|
| Sus |
|
 |
jackzorn Membru

Data inscrierii: 11/Feb/2012 Mesaje: 74 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Lun Mar 05, 2012 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intradevar, am fost total pe langa subiect, in orice caz eu nu doresc angajare.
Daca aveti nevoie de ajutor cu forumul sunt dispus sa ajut, nu doresc nici o compensatie.
|
|
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: Lun Mar 05, 2012 9:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Continuam cu "Off-Topicul" ... In principiu, daca nu esti "certat" cu limba romana si cu ordinea (pe forum), atunci putem discuta ... insa, putin mai incolo. Sa vedem si "evolutia" ta pe forum
|
|
|
| Sus |
|
 |
|