Trimis: Mar Mar 06, 2012 4:04 am Titlul subiectului: Cum postezi imagini alaturate
Am vazut ca sunt useri care posteaza imagini pe forum, dar imaginile apar unele sub altele, fiind nevoie sa scroolezi mult ca sa poti vizualiza toate imaginile ...
Depinde de situatie. Sunt situatii cand, asa trebuie sa fie, respectiv atunci cand la fiecare imagine exista un "text explicativ".
Sunt insa, situatii cand, pentru o mai buna vizualizare, ar fi de preferat ca imaginile sa fie alaturate. Cum faceti asta ?
Ei bine, toata smecheria est ca, intre codurile BB sau HTML ale imaginilor, sa nu fie spatiu gol. Daca nu este spatiu gol insa, imaginile vor fi "lipite" una de alta, astfel ca daca avem mai multe imagini cu aceeasi culoare de fundal, imaginile vor parea ca fiind una singura si nu este tocmai in regula. De aceea, este indicat sa folositi de exemplu o "linie" (semnul minus), adica, acesta:
Cod:
-
Am facut un mic tutorial video din care cred ca veti intelege mai bine ce vreau sa spun ...
Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 534 Locatie: Timisoara
Trimis: Mar Mar 06, 2012 11:10 pm Titlul subiectului:
eu stiam cum se face sa apara 2 poza una langa alta dar in articolele pe care le-am scris am pus poze una sub alta pt ca asa trebuia si asa era si in carte, parerea mea e ca nu mai arata bine, la acele poze cu variante trbuia puse sub cele principale dar na.... acuma citesti articolul te uiti la poze si nu sti care exertitiu este de baza sau care ii aia cu variante pt ca is una langa alta... duce cititoru in confuz.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum