Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
ShaDoZ Medic
Data inscrierii: 10/Ian/2012 Mesaje: 1059 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Vin Ian 13, 2012 10:20 pm Titlul subiectului: Energizante pre-workout |
|
|
ce poate ajuta la o activitate fizica de mai buna calitate: cafeaua, un complex de vitamine B, produsele efervescente bazate pe creatina,arginina,citrulina -malat ,beta alanina,magneziu
|
|
|
Sus |
|
|
AdBot
Robotelul cu reclame
Sus
|
|
|
jackzorn Membru
Data inscrierii: 11/Feb/2012 Mesaje: 74 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Sam Mar 03, 2012 3:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Din cate stiu eu cafeaua nu ar fi prea buna, aceasta reducand creatina din corp :roll:
|
|
|
Sus |
|
|
ShaDoZ Medic
|
Trimis: Sam Mar 03, 2012 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|
nu exista asa ceva..un asemenea proces fiziologic nu se intimpla...altfel oare de ce au atunci suplimentele pre-workout si cafeina si creatina?
|
|
|
Sus |
|
|
Urdea Silviu Assistant
Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 494 Locatie: Brasov
|
Trimis: Sam Mar 03, 2012 11:19 am Titlul subiectului: |
|
|
jackzorn a scris: | Din cate stiu eu cafeaua nu ar fi prea buna, aceasta reducand creatina din corp :roll: |
De unde ai auzit afirmatia asta?
Zilele trecute la sala mi-a spus cineva: "Creatina afecteaza ficatu si nu e buna,sa nu iei,mi-a zis unu care stie!"
|
|
|
Sus |
|
|
ShaDoZ Medic
|
Trimis: Sam Mar 03, 2012 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
de profesori doctori ingineri care stiu ei mai bine e plina lumea...
|
|
|
Sus |
|
|
jackzorn Membru
Data inscrierii: 11/Feb/2012 Mesaje: 74 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Sam Mar 03, 2012 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Urdea Silviu a scris: | jackzorn a scris: | Din cate stiu eu cafeaua nu ar fi prea buna, aceasta reducand creatina din corp :roll: |
De unde ai auzit afirmatia asta?
Zilele trecute la sala mi-a spus cineva: "Creatina afecteaza ficatu si nu e buna,sa nu iei,mi-a zis unu care stie!" |
Am citit chiar in descrierea unui supliment de creatina, nu mai stiu exact daca nu chiar de pe acest site, am sa caut si daca gasesc am sa postez
|
|
|
Sus |
|
|
ShaDoZ Medic
|
Trimis: Sam Mar 03, 2012 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
nu au absolut nici o problema una cu alta pt organism
|
|
|
Sus |
|
|
alexd Membru
Data inscrierii: 24/Ian/2012 Mesaje: 13 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mar 11, 2012 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
jackzorn a scris: | Din cate stiu eu cafeaua nu ar fi prea buna, aceasta reducand creatina din corp :roll: |
Astea sunt detalii inutile care nu isi au nici un rost.
Plus ca cel mai elocvent exemplu este reprezentat de pre workout`urile care contin si cofeina si creatina. Eu chiar saptamana asta am baut o cana de cafea inainte de antrenamente si o portie de storm (universal) si totul a mers foarte bine.
|
|
|
Sus |
|
|
ShaDoZ Medic
|
Trimis: Lun Mar 12, 2012 7:54 am Titlul subiectului: |
|
|
exact, majoritatea pre-workouturilor au si cofeina si creatina,deci acel mit mai vechi care spunea ca cele doua se bat cap in cap cade
|
|
|
Sus |
|
|
e36fanatik Membru
Data inscrierii: 02/Mar/2012 Mesaje: 32 Locatie: Baraolt
|
Trimis: Joi Aug 23, 2012 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
ShaDoZ a scris: | exact, majoritatea pre-workouturilor au si cofeina si creatina,deci acel mit mai vechi care spunea ca cele doua se bat cap in cap cade |
da, asa este..in trecut se spunea ca creatina nu e ''prieten'' cu cofeina, cafeaua, cola etc.... dar probabil ca nu e problema...
|
|
|
Sus |
|
|
Van Helsing Membru
Data inscrierii: 18/Aug/2012 Mesaje: 51 Locatie: Botosani
|
Trimis: Mie Oct 17, 2012 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
e36fanatik a scris: | ShaDoZ a scris: | exact, majoritatea pre-workouturilor au si cofeina si creatina,deci acel mit mai vechi care spunea ca cele doua se bat cap in cap cade |
da, asa este..in trecut se spunea ca creatina nu e ''prieten'' cu cofeina, cafeaua, cola etc.... dar probabil ca nu e problema... | cofeina are un usor efect diuretic, iar creatina acumuleza apa in celulele musculare....de aici si asa zisul mit cum ca nu ar fi bine sa le combinam
|
|
|
Sus |
|
|
arnold Membru
Data inscrierii: 19/Noi/2012 Mesaje: 85 Locatie: vatra dornei
|
Trimis: Mar Dec 04, 2012 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
creatina nu are nici un efect secundar...
|
|
|
Sus |
|
|
msmp3 Spammer
Data inscrierii: 07/Mai/2015 Mesaje: 10 Locatie: Mioveni Arges
|
Trimis: Dum Mai 24, 2015 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Van Helsing a scris: | e36fanatik a scris: | ShaDoZ a scris: | exact, majoritatea pre-workouturilor au si cofeina si creatina,deci acel mit mai vechi care spunea ca cele doua se bat cap in cap cade |
da, asa este..in trecut se spunea ca creatina nu e ''prieten'' cu cofeina, cafeaua, cola etc.... dar probabil ca nu e problema... | cofeina are un usor efect diuretic, iar creatina acumuleza apa in celulele musculare....de aici si asa zisul mit cum ca nu ar fi bine sa le combinam |
Mie mi-a mers foarte bine *** ....nu are efecte secundare (palpitatii...roseata piele...artimii).
Totusi este foarte puternic si ar fi bine sa nu se depaseasca doza (cel putin asa scrie pe eticheta)
...deci recomand!
|
|
|
Sus |
|
|
|