Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
danyel88 Assistant
Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 534 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Dum Mar 25, 2012 3:21 am Titlul subiectului: Impins de la ceafa cu bara |
|
|
Stai in picioare sau stand cu spatele drept, tinind haltera de deasupra la nivelul cefei:
Inspira si ridica haltera, tinand spatele in regiunea lombara cat mai drept posibil.
Expira la sfarsitul efortului.
Acest exercitiu foloseste deltoidul, mai ales fibrele posterioare, dar si trapezul, tricepsul brahial si dintatul anterior. Foloseste, dar mai putin, si romboizii, infraspinatusul, rotundul mic si, mai profund, supraspinosul. De asemenea, poti realiza acest exercitiu folosind un suport care ghideaza miscarea halterei. Exista diferite aparate care te ajuta la realizarea acestui exercitiu.
Observatie: Pentru a preveni ranirea articulatiei umarului, care este in mod particular vulnerabila, coboara haltera doar pana la nivelul la care structura unica a umarului si gatului tau iti permite sa o faci confortabil.
|
|
|
Sus |
|
|
AdBot
Robotelul cu reclame
Sus
|
|
|
ShaDoZ Medic
Data inscrierii: 10/Ian/2012 Mesaje: 1059 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Dum Mar 25, 2012 6:57 am Titlul subiectului: |
|
|
tot mai mult se recomanda evitarea acestui gen de impins ca si cel de tractiuni la ceafa pt ca la o greutate prea mare sint fortate capsulele rotatoti ale umerilor foarte mult...iar chestia cu nefacutul unei miscari complete tranforma ex intr-unul de triceps...de fapt sergio oliva a spus la intrebarea care e cel mai bun ex pt capul lung al tricepsului: impinsul de la ceafa..dar si a admis ca impinsurile grele de la ceafa sint cauza celor multiple interventii chirugicale care le-a avut la deltoizi de-alungul anilor
|
|
|
Sus |
|
|
Rancilio Membru
Data inscrierii: 13/Iun/2016 Mesaje: 7 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 14, 2016 9:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea este ca ramane un exercitiu de baza. Daca nu fortezi prea tare eu zic ca trebuie facut..
|
|
|
Sus |
|
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|