Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
bleakthankin Membru
Data inscrierii: 03/Ian/2015 Mesaje: 2 Locatie: Pitesti
|
Trimis: Mie Ian 07, 2015 10:32 pm Titlul subiectului: Nelamurire aminoacizi |
|
|
Salut,am cateva intrebari,astazi la sala am vazut pe cineva luand niste pastile aminoacizi,mai exact 6,si am fost curios ce sunt ele mai exact si cu ce ajuta,am dat un search pe google dar nu am aflat ce ma interesa,si mai exact,cu ce m-ar ajuta pe mine la sala aceste pastile daca le-as lua? ce contin? pot fi combinate cu gfx 8?
|
|
|
Sus |
|
|
AdBot
Robotelul cu reclame
Sus
|
|
|
Urdea Silviu Assistant
Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 494 Locatie: Brasov
|
Trimis: Joi Ian 08, 2015 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
aminoacizii sunt blocurile care compun proteina. mai exact proteina cand ajunge in organism, se descompune in aminoacizi. ei au rolul pentru refacerea tesutului muscular si sustinerea tonusului muschilor.
|
|
|
Sus |
|
|
msmp3 Spammer
Data inscrierii: 07/Mai/2015 Mesaje: 10 Locatie: Mioveni Arges
|
Trimis: Mar Noi 03, 2015 12:30 am Titlul subiectului: Re: Nelamurire aminoacizi |
|
|
bleakthankin a scris: | Salut,am cateva intrebari,astazi la sala am vazut pe cineva luand niste pastile aminoacizi,mai exact 6,si am fost curios ce sunt ele mai exact si cu ce ajuta,am dat un search pe google dar nu am aflat ce ma interesa,si mai exact,cu ce m-ar ajuta pe mine la sala aceste pastile daca le-as lua? ce contin? pot fi combinate cu gfx 8? |
Aminoacizii aia sub forma de pastile (sau de pulbere) te ajuta sa iti dezvolti musculatura. De-aia ii iau tipii de la sala...pentru ca proteinele din alimente nu sunt suficiente daca vrei sa si cresti in masa musculara.
|
|
|
Sus |
|
|
costi_123 Membru
Data inscrierii: 13/Iul/2017 Mesaje: 1 Locatie: iasi
|
Trimis: Joi Iul 13, 2017 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aminoacizii sunt esențiali și neesențiali. Aceia esențiali trebuie să îi aducem din aport exogenic. Proteina e formată din lanțuri de aminoacizi și este macronutrientul ce contribuie la dezvoltarea structurilor organismului. De asta se indica aminoacizii la sală
|
|
|
Sus |
|
|
|