Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
msmp3 Spammer
Data inscrierii: 07/Mai/2015 Mesaje: 10 Locatie: Mioveni Arges
|
|
Sus |
|
|
AdBot
Robotelul cu reclame
Sus
|
|
|
Ioana - 10 Membru
Data inscrierii: 16/Mai/2017 Mesaje: 9 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 26, 2017 10:18 pm Titlul subiectului: solicitare |
|
|
In momentul cand lucrezi fizic excesiv sau iti suprasolicitezi articulatiile, acestea nu doar ca se inflameaza dar pot ceda si foarte usor, cartilajul articular este distrus si acest lucru poate provoca dureri destul de mari... este greu sa gasesti un medicament care sa te ajute, dar iti pot recomanda un supliment natural care poate fi de folos. Pentru mine a fost si este , suplimentul de numeste flexa plus
|
|
|
Sus |
|
|
Ioana - 10 Membru
|
Trimis: Mar Iun 13, 2017 9:25 pm Titlul subiectului: articulatii |
|
|
Eu de asemenea am probleme articulare si iti pot recomanda suplimentul flexa plus. Poti citi mai multe pe internet, opiniile pot fi impartite, dar pe mine m-a ajutat si sunt multumita.
|
|
|
Sus |
|
|
Ioana - 10 Membru
|
|
Sus |
|
|
Ioana - 10 Membru
|
Trimis: Vin Aug 18, 2017 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Eh, pot spune ca terapia magnetica este foarte benefica. Pe langa ajutorul dat de banda knee active.. sunt interesata si de magneti asemanatori pentru glezne si incheieturi. Stie cineva ceva de astfel de produse cu magneti?
|
|
|
Sus |
|
|
Ioana - 10 Membru
|
Trimis: Vin Aug 18, 2017 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Eh, pot spune ca terapia magnetica este foarte benefica. Pe langa ajutorul dat de banda knee active.. sunt interesata si de magneti asemanatori pentru glezne si incheieturi. Stie cineva ceva de astfel de produse cu magneti?
|
|
|
Sus |
|
|
culturismro Membru
Data inscrierii: 16/Oct/2020 Mesaje: 13 Locatie: alba
|
|
Sus |
|