Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Van Helsing Membru

Data inscrierii: 18/Aug/2012 Mesaje: 51 Locatie: Botosani
|
Trimis: Mar Oct 23, 2012 9:36 pm Titlul subiectului: RESUSCITARE FORUM |
|
|
Vin si eu cu o propunere, nu stiu cat de buna o fi dar va rog sa o analizati. Sunt inscris de ceva vreme pe acest forum dar activitate nu vad mai deloc. Am observat ca aveti vreo 4 sau 5 moderatori care probabil sunt platiti, dar care nu prea au ce modera, pentru ca foarte rar se mai posteaza cate ceva. Ca atare propun sa renuntati la 3 ,4 moderatori si sa ramana unul si bunul iar banii cheltuiti cu ei sa fie redirectionati catre un concurs cu premii saptamanal in speranta ca poate poate reusiti sa resuscitati forumul asta intrat in moarte clinica. Avantajele sunt multiple ,atat pt utilizatori care vor fi recompensati pt fidelitate prin concurs cat si pt dvs care veti reusi sa mariti traficul pe forum si totodata nr. de clienti posibili . Pe termen scurt nu o sa se intample mare lucru dar pe termen mediu un minim de 4, 5 luni printr-o promovare asidua pe retelele de socializare cu siguranta se vor vedea rezultate. Numai bine
|
|
|
Sus |
|
 |
AdBot
Robotelul cu reclame

Sus
|
|
 |
danyel88 Assistant

Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 534 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Mar Oct 23, 2012 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
Sus |
|
 |
Van Helsing Membru

|
Trimis: Mie Oct 24, 2012 9:20 am Titlul subiectului: |
|
|
danyel88 a scris: |  | no offence, dar bate vantul pe aici
|
|
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 18/Noi/2008 Mesaje: 398
|
Trimis: Mie Oct 24, 2012 2:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Avem un astfel de concurs, ce-i drept este un concurs lunar, nu saptamanal: http://forum.suplimente-culturism.ro/concursuri-online-f35.html
Toti care intra, fac rapid 30 de posturi de genul "Aha", "Bine...", "Frumos", etc ... si gata ...
Trimit doar raspunsul la intrebarea din concurs pentru a castiga produsul si ... la revedere, nu mai calca pe aici.
|
|
|
Sus |
|
 |
Van Helsing Membru

|
Trimis: Mie Oct 24, 2012 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
admin a scris: | Avem un astfel de concurs, ce-i drept este un concurs lunar, nu saptamanal: http://forum.suplimente-culturism.ro/concursuri-online-f35.html
Toti care intra, fac rapid 30 de posturi de genul "Aha", "Bine...", "Frumos", etc ... si gata ...
Trimit doar raspunsul la intrebarea din concurs pentru a castiga produsul si ... la revedere, nu mai calca pe aici. | Idee e ca forumul asta nu va creste de unul singur, daca vreti activitate pe forum trebuiesc facute niste investitii minime, nimeni nu isi va pierde timpul pe aici daca nu va fi atras de ceva, un concurs lunar e mult prea putin.Eu recunosc, concursul a contribuit decisiv la inscrierea mea pe forum,am facut cateva posturi, as vrea sa port o discutie, dar nu am cu cine, probabil sunt mai multi in situatia asta care se vor resemna intr-un final. Acum, fiecare isi conduce afacerile cum crede de cuviinta. O seara placuta
|
|
|
Sus |
|
 |
MeGaDeAtH Membru

Data inscrierii: 13/Oct/2012 Mesaje: 82 Locatie: craiova
|
Trimis: Lun Noi 05, 2012 4:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ar merge 1 saptamanal dar sa fie mai dificil...parerea mea
|
|
|
Sus |
|
 |
EpureIonut Instructor Fitness

Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 74 Locatie: Craiova
|
Trimis: Mie Ian 15, 2014 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
In cazul in care cineva din administratie trece pe aici, acest forum se numara printre singurele forumuri care au m-ai ramas online in ultimii 2 - 3 ani, ca forum de culturism.
Ideea este una destul de buna, si tot timpul a fost benefica pentru o firma.
Sa strangi in jurul tau o comunitate de sportivi si sa-i indrumi catre ceea ce tu comercializezi este mai mult decat ok.
Insa ca un forum sa mearga avem nevoie de utilizatori, moderatori si implicare.
Implicare din partea ambelor tabere.
Am avut experiente cu alte forumuri pe care am fost moderator, admin (animalpak.ro, naturalplus.ro, universalnutrition.co.ro, hardbody.ro) toate s-au incheiat prost. Userii veneau, insa firmele nu se implicau.
Haideti sa facem ceva constructiv cu acest forum!
|
|
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: Mie Ian 15, 2014 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Noi, suntem aici ...
|
|
|
Sus |
|
 |
danyel88 Assistant

Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 534 Locatie: Timisoara
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi Ian 16, 2014 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
admin a scris: | Noi, suntem aici ... |
Cu atat mai bine.
Ideea mea ar fi urmatoarea.
Site-ul detine si blog ceea ce ne poate ajuta. Utilizatorii, putini cati suntem, propunem articole (scrise si expediate pe o adresa de e-mail) cineva sa verifice autenticitatea, sa nu fie copy+paste si publicate fie pe blog sau forum.
Putina reclama pe facebook.
Ideea cu concursul nu prea merge, lumea va intra doar pentru concurs, forumul se va umple de mesaje banale.
|
|
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: Joi Ian 16, 2014 2:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Propunerile tale sunt binevenite/bineprimite ...
Adresa de email pe care se pot trimite articolele, este: admin@suplimente-culturism.ro
Vom verifica articolele, sa nu fie "Copy/Paste" si le vom publica pe blog.
Cei care doriti sa trimiteti articole, puteti mentiona (la alegere) numele vostru real/complet si localitatea de resedinta, ori un pseudonim, pentru a va trece ca autor al articolului.
Din partea noastra, noi vom premia lunar cel mai bun articol. Evaluarea articolului ori o vom face noi, ori o supunem la vot, aici pe forum ... Liber la discutii/dezbateri ...
|
|
|
Sus |
|
 |

|
|
Sus |
|