Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Tekken.* FG * Membru

Data inscrierii: 11/Ian/2010 Mesaje: 1 Locatie: Carpinis [ ;x ]
|
Trimis: Lun Ian 11, 2010 4:46 pm Titlul subiectului: Intrebare - Suplimente ! |
|
|
Buna all ! Practic si eu sala de 1 luna jumate . As vrea sa incerc si eu niste suplimente gen ( creatine , proteine ) pentru ceva masa in plus, dar sa nu fiu daunatoare corpului dupa ce nu mai folosesc . Vreau doar sa imi formez putin corpu sa am un corp perfect ! Am 17 ani si 1.80 cm . Astept raspunsuri
Scz pt new topic daca nu este aici categoria de intrebari !
:wink:
|
|
|
Sus |
|
 |
AdBot
Robotelul cu reclame

Sus
|
|
 |
mitrut92iba Membru

Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 196 Locatie: Reghin
|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 8:42 pm Titlul subiectului: Re: Intrebare - Suplimente ! |
|
|
Tekken.* FG * a scris: | Buna all ! Practic si eu sala de 1 luna jumate . As vrea sa incerc si eu niste suplimente gen ( creatine , proteine ) pentru ceva masa in plus, dar sa nu fiu daunatoare corpului dupa ce nu mai folosesc . Vreau doar sa imi formez putin corpu sa am un corp perfect ! Am 17 ani si 1.80 cm . Astept raspunsuri
Scz pt new topic daca nu este aici categoria de intrebari !
:wink: |
Poti sa iei, un gainer si ceva vitamine si minerale , sunt bune daca esti la inceput :wink: + 3-4 mese zilnic.
|
|
|
Sus |
|
 |
ShaDoZ Medic

Data inscrierii: 10/Ian/2012 Mesaje: 1059 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Vin Ian 13, 2012 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
pt acest moment nu este necesar sa consumi suplimente,dar daca tii neaparat un izolat proteic de zer sau niste aminoacizi dupa antrenament ti-ar fi suficient, desigur si in functie de cum si ce maninci in restul zilei,baza trebuie sa fie o alimentatie echilibrata si calitativa:carne,oua,fructe,legume,cereale,eventual un complex de vitamine si minerale ar fi ok
|
|
|
Sus |
|
 |
Urdea Silviu Assistant

Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 494 Locatie: Brasov
|
Trimis: Vin Ian 13, 2012 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mesajul este din 2010,nu cred ca il mai intereseaza pe tipul respectiv,raspunsul.
|
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|