Data inscrierii: 10/Ian/2012 Mesaje: 225 Locatie: Miercurea Ciuc
Trimis: Mie Feb 15, 2012 8:56 pm Titlul subiectului:
Antrenamentul de brate a lui Fouad Abiad de saptamana trecuta, cu 2 saptamani inainte de Flex Pro. Este mare, striat, di determinat, se vede ca vrea sa castige primul concurs al anului. Si daca ne gandim ca anul trecut sa clasat pe locul trei dupa Centopani si Dexter , dar ei nu vor concura anul asta la Flex Pro atunci are toate sansele sa castiga primul copncurs al carierei sale
Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 25 Locatie: Reghin
Trimis: Joi Feb 16, 2012 4:48 am Titlul subiectului:
Ultimul antrenament VIDEO cu Jay Cutler,mi se pare ca tot mai mult pierde din masa musculara..desi este unul dintre preferatii mei sunt f dezamagit desigur stim si despre operatia lui e data de 24 februarie..sper sa se faca bine si sa revina din nou...dar cu siguranta nu va iesi in top3 Olympia...
Data inscrierii: 10/Ian/2012 Mesaje: 1059 Locatie: Timisoara
Trimis: Joi Feb 16, 2012 6:25 am Titlul subiectului:
nu ai de unde sa stii daca iese sau nu in top 3...se poate ca Jay sa fi lasat-o moale si cu medicamentatia si cu totul in mod express pt a lasa corpul sa mai rasufle sa se refaca ...de foarte multe ori de asa ceva au nevoie aceste fizicuri suprasolicitate...uitte la Branch in ce hal a pus masa pe el dupa repausul fortat cu piciorul..in plus probabil Jay nu stie inca daca va mai concura sau nu..va astepta probabil sa vada cit ii ia sa se refaca dupa operatia de biceps si daca are timpul necesar sa se pregateasca pt Olympia...ca timp efectiv ..pt ca resurse si fizice si financiare are...de aceea a si oprit contractul cu Muscletech..pt ca nu stia sigur daca va putea onora obligatiile impuse de ei daca nu va iesi ok dupa operatia de refacere a bicepsului..asa ca probabil a preferat sa lase corpul un pic sa rasufle de la farmacologice ..s-a antrenat usor sa se mentina in forma si va lua o decizie probabil...un Jay in forma maxima il invinge pe Heath..cum a venit in 2009 cind l-a batut pe Dexter...altfel nu...vom vedea...
Trimis: Joi Feb 16, 2012 1:00 pm Titlul subiectului:
Nu este asa de usor sa lasi in afara top3 ului un Mr Olympia. Sunt multi factori care influenteaza top 3 ul la mr O , ca sponsori, interese etc
Clar este ca daca Jay nu porinde o forma cu care sa aiba sanse la titlu nu va particpa. De mult are un project, un film in Hollywood, unde joaca rolul lui Hercules. Pe plan financiar sta bine, deci nu va forta sa concureze numai daca are sanse la titlu. Parerea mea asta ca un luptator ca el nu se va retrage asa, ori anul atsa ori anul viitor se va intoarce macar odata se se va lupta pentru coroana.
Trimis: Joi Feb 16, 2012 8:55 pm Titlul subiectului:
Dupa stiri de ultima ora Foud Abiad a semnat cu Scitec Nutrition. Sincer nu stiu daca avea contract cu Muscletech sau doar foloseau numele lui la reclame. Dar acum va reprezenta pe scitec nutrition la Flex Pro. Si mai mult ca sigur ca va aparea in noiembrie ca invitat special la Superbody Grand Prix organizat de scitec nutrition la Budapesta.
Trimis: Vin Feb 17, 2012 2:29 pm Titlul subiectului:
[quote="powerhuni"]Matthias Botthof campionul Arnold Classic Amateur cu 4 saptamani inainte de debutul sau ca proffesionit tot la Arnold Classic. Matthias a reusit sa bata pe Alexey Lesukov in batalia pentru titlul de campion absolut si pentru singurul card proffesionist care se poate castiga la arnold.
Eu mere tin pumni pentru sportivi din europa care se bat cu monstri americani al sportului
dar mi e teama ca forma asta va fi cam slab inpotriva profesionistilor de la Arnold, dar sa vedem ce aduce viitorul. Rolley Winklar a facut exact acest faza si a reusit sa se cclaseze in top 6 la Arnold Pro dupa ce a castigat cu un an inainte titlul de campion absolut la amatori
Trimis: Sam Feb 18, 2012 7:03 pm Titlul subiectului:
Eduardo Correa si Constantinos Demetriou arata forma cu o zi iainte de Flex Pro.
Eduardo va concura prima data in categoria open, anul trecut inca concura cu mare succes la categoria 202. Acum a decis sa faca un pas mare si sa si incerce norocul la uriasi. Ca de obicei forme frumoase, triceps de nota 10, dar sa vedem pentru ce va fi deajuns masa asta la categoria open. Oricam da dovada de mult curaj, ca alege calea mai grea decat sa ramana la cei mici.
Constantinos este intro forma impecapiba, forme classice, structura aproape de nota 10. Inca mai are de lucrat la pozare. El cred ca are mai mult locul in categoria 212 (care va lua locul vcategoriei 202). Sunt curios cum o sa arate pe scena langa ceilalti proifesionisti
Data inscrierii: 10/Ian/2012 Mesaje: 1059 Locatie: Timisoara
Trimis: Sam Feb 18, 2012 8:04 pm Titlul subiectului:
da eduardo correa concura la 202...cred ca astazi noaptea este concursul ...sint curios daca este vreun stream pe undeva..daca nu ..miine dimineata vedem cred rezultatele
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum