Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
john Membru

Data inscrierii: 30/Dec/2013 Mesaje: 2 Locatie: Romania
|
Trimis: Lun Dec 30, 2013 8:28 pm Titlul subiectului: Ajutor cu o cura de slabire si suplimente |
|
|
Buna,ma numesc vlad,practic judo de 13 ani ,am 18 acum . Acum 1 an jumate ,mai exact prin iulie 2012 , aveam 1,63 cm si 137 kg,m-am pus pe cura si in 2 luni jumate am ajuns la 112 kg . Iar de atunci pana acum am ajuns aproape inapoi la aceleasi kg ,as vrea sa ma ajutati cu niste suplimente si eventual o cura sau un program la sala, nu toate doar mici pareri . Va multumesc .
|
|
|
Sus |
|
 |
AdBot
Robotelul cu reclame

Sus
|
|
 |
Urdea Silviu Assistant

Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 494 Locatie: Brasov
|
Trimis: Vin Ian 03, 2014 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut. In primul rand incearca sa umblii la alimentatie, asta este cea mai importanta.
Consuma ca sursa de proteine doar carne de pui,peste,vita slaba, branza de vaci cu 0-1 grasime, lapte cu 0.1 grasime, albusuri de ou.
Iar ca si carbohidrati in cantitati moderatei: fulgi de ovaz, legume,iar orezul si cartofii incearca sa ii ti la distanta pentru o perioada de timp.
Mananca putin si des.
Ca si suplimente iti recomand l-carnitina cate o fiola pe zi http://suplimente-culturism.ro/x-l-carnitine-chrome.html si aminoacizii: http://suplimente-culturism.ro/aminoacizi-si-glutamine/aminoacizi/scitec-amino-liquid-50-1000ml.html cate 3 portii pe zi a cate 15ml - dimineata pe stomacul gol, inainte si dupa antrenament.
|
|
|
Sus |
|
 |
john Membru

Data inscrierii: 30/Dec/2013 Mesaje: 2 Locatie: Romania
|
Trimis: Joi Ian 09, 2014 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi zilele astea imi fac program si incerc iar sa ma pun la cura, nu mai fac judo dar dau la sac si o sa ma duc la sala de forta o sa revin cu poze si multumesc frumos
|
|
|
Sus |
|
 |
EpureIonut Instructor Fitness

Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 74 Locatie: Craiova
|
Trimis: Mie Ian 15, 2014 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut!
As mai adauga la cele spuse de Urdea Silviu exercitii cardio. Daca ai timp de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Alergare usoara in parc sau pe banda 10 - 30 minute si bicicleta.
|
|
|
Sus |
|
 |
cornea80 Membru

Data inscrierii: 30/Ian/2014 Mesaje: 100 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 30, 2018 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt zeci de produse care pot ajuta, dar trebuie sa fi atent la eventualele efecte secundare pe care le pot produce.
|
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|