Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Bobo Vrabie Membru

Data inscrierii: 06/Dec/2012 Mesaje: 2 Locatie: Bacau romania
|
Trimis: Joi Dec 06, 2012 9:04 pm Titlul subiectului: Xtreme POWER Ce parere aveti despre acest produs? |
|
|
Buna ziua , ma numesc Bobo si am niste dubii in privinta acestui supliment : http://nico.publicfitnessforums.com/?p=1 . Ideea este urmatoarea fac sala de 6 luni , la inceput aveam 59 58 kg acum am 65 ai inaltime 1.76 ! Am mai luat ca proteine : gainfast , (4.5kg) si in luna respectiva am pus 2 kg.
Produsul acesta xtreme power m ar putea ajuta si este bun asa cum este prezentat mai sus?
Vreau un supliment pentru marirea masei musculare , pomparea muschilor ( nu pe o perioada scurta) si forta
|
|
|
Sus |
|
 |
AdBot
Robotelul cu reclame

Sus
|
|
 |
danyel88 Assistant

Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 534 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Vin Dec 07, 2012 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
produsu ala ii pe baza de oxid nitric (vasodilatator) atat, in afara de pompari nu o sa simpti mare lucru, deci nu te ajuta la dezvotarea masei musculare si nici sa nu crezi tot ce scrie in blogu ala sau pe site-ul lor, acolo ii strict marketing.
|
|
|
Sus |
|
 |
Bobo Vrabie Membru

Data inscrierii: 06/Dec/2012 Mesaje: 2 Locatie: Bacau romania
|
Trimis: Vin Dec 07, 2012 8:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Asa ma gandeam si eu ! Multumesc pentru raspuns ! Totusi stii un supliment bun care ma poate ajuta in dezvoltarea masei musculare si marirea fortei?
|
|
|
Sus |
|
 |
danyel88 Assistant

Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 534 Locatie: Timisoara
|
|
Sus |
|
 |
magu1981 Membru

Data inscrierii: 04/Feb/2014 Mesaje: 57 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 26, 2016 12:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru incepatori ce shak-uri ar fi cele mai recomandate? Sunt recomandate inca de la inceput shak-urile?
|
|
|
Sus |
|
 |
cornea80 Membru

Data inscrierii: 30/Ian/2014 Mesaje: 100 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Noi 07, 2017 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce substante ar trebui sa ia un incepator si in ce dozaj pentru a avea rezultate bune in acumularea de masa musculara?
|
|
|
Sus |
|
 |
costeloltean Membru

Data inscrierii: 19/Apr/2017 Mesaje: 9 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 02, 2018 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Suplimentele folosite pentru acumularea de masa musculara sunt eficiente doar daca se face miscare.
|
|
|
Sus |
|
 |
magu1981 Membru

Data inscrierii: 04/Feb/2014 Mesaje: 57 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 26, 2018 3:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fara miscare si exercitii fizice sustinute rezultatele nu sunt deloc cele mai bune. E mai mult decat obligatoriu sa se faca sport in fiecare zi pentru a se ajunge la rezultate bune. Sportul ne face sa ne simtim mai in forma, mai tineri si mai plini de viata.
|
|
|
Sus |
|
 |
cornea80 Membru

Data inscrierii: 30/Ian/2014 Mesaje: 100 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 19, 2019 9:48 am Titlul subiectului: |
|
|
E ok si produsul Metadrol,un testosteron booster!
|
|
|
Sus |
|
 |
|