Data inscrierii: 10/Ian/2012 Mesaje: 1059 Locatie: Timisoara
Trimis: Joi Mai 10, 2012 5:51 am Titlul subiectului:
eu de cind l-am vazut prima data mi-am zis..hopa..baiatul asta are proportii aproape perfecte..si nu ma asteptam sa progreseze atit de rapid..mai ales d ela ultimele aparitii pina acum...si spre ghinionul lui phil...Lionel nu are clavicule inguste..de asta am zis...citiva ani, cine stie excat cit...s-ar putea sa avem schimb de shtafeta...nu arata gretzos..cum de exemplu s-a facut Kai ca sa ajunga la dimensiuni de lupta pt primele locuri..si nu prea vad sa aibe vreo gaura pe undeva..totul e cam cum trebuie...o sa fie interesant..iata cum apare noua generatie care vor domina finala de la Olympia..beyeke,heath,kuclo
Data inscrierii: 25/Mar/2012 Mesaje: 82 Locatie: Timisoara
Trimis: Joi Mai 10, 2012 12:54 pm Titlul subiectului:
Din ce am vazut io, Beyeke are o singura lipsa pierde foarte usor din marime si nici extrem de uscat nu prea vine (parca are asa o textura nasoala de parca retine apa, posibil sa fie din cauza pielii) iar Kuclo am zis-o cred ca este cel mai promitator culturist proaspat ajuns pro, are marime, proportii ... o singura buba si la el - spatele.
Data inscrierii: 10/Ian/2012 Mesaje: 1059 Locatie: Timisoara
Trimis: Joi Mai 10, 2012 2:17 pm Titlul subiectului:
pai beyeke pina acum nu s-a antrenat la cote maxime pt c anu a dus o viata de pro..nu a avtu contract cu vreo firma mare..in plus mai nou colaboreaza cu hany rambod..el e de abia la inceput de drum..dar cum s-ar zice..are toate atuurile c ape viitor sa fie acolo sus..iar kuclo e si el foarte tinar si are full time job...stai sa aibe ambii virsta maturitatii musculare si citiva ani de pro..adica mincat antrenat dormit si bani suficienti in cont in cit sa fie mai relaxati finaciar..probabil atunci isi vor arata tot potentialul...audigy..puia mi-ai luat-o inainte cu poza cu roniie exact acum am intrat s ao postez eu..tiocmai am cules-o de pe facebook
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum